• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • Συνεργασία με τον συνάδελφο Αντώνη Λιονάκη

Συνεργασία με τον συνάδελφο Αντώνη Λιονάκη

Συνεργασία με τον συνάδελφο Αντώνη Λιονάκη
Η Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική, με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον συνάδελφο Αντώνη Λιονάκη ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος του ορθοπαιδικού τμήματός της.

Ο Αντώνης Λιονάκης αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1999. Τα κύρια επιστημονικά του ενδιαφέροντα αφορούν την ορθοπαιδική και νευροχειρουργική του σκύλου και της γάτας. Στα αντικείμενα αυτά έχει εκπαιδευτεί σε πολυάριθμα μεταπτυχιακά, μετεκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σαν ομιλητής στα αντικείμενα αυτά, σε επιστημονικά συνέδρια, και είναι εκπαιδευτής κτηνιάτρων σε σεμινάρια ορθοπαιδικών χειρουργικών τεχνικών. Είναι μέλος της Ομαδας Μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής (ΟΜΟΝ) της Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς.

Η συνεργασία της Πλακεντίας Κτηνιατρικής Κλινικής με τον Αντώνη Λιονάκη πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους της που είναι η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών - ορθοπαιδικών στη συγκεκριμένη περίπτωση - υπηρεσιών στα ζώα συντροφιάς.

Με την ευκαιρία της αλλαγής αυτής θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον συνάδελφο κο Χριστόφορο Νικολαΐδη, υπεύθυνο του ορθοπαιδικού τμήματος της κλινικής μας μέχρι τώρα, για την συνεργασία του και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον.